WDW
WDW

  6 replies to "Waarheid en leugen…Wouter Raatgever"

  • Martijn

   Wat is er in bodengraven? waar meerderemaal naar gerefereerd wordt.

  • Lau Hout

   Met groepjes van +/- 30 man onverwachts ergens samen komen, bijvoorbeeld koffie drinken o.i.d………
   Zijn die groepjes niet te klein // niet groot genoeg om door de politie op te kunnen pakken?
   (een verrader slaapt nooit)
   Tenzij je tientallen van die groepen hebt in een groot park, maar dan nog vraag ik me af……..
   Demonstratie Amsterdam van 17-1-2021……..
   gebleken is dat +/- 3500 man niet genoeg is, ‘n ½ of beter 1 heel miljoen of meer geeft zoveel impact dat voor politie wel erg lastig maakt om die weg te krijgen.
   (helaas heel moeilijk zo’n grote menigte bij elkaar te krijgen)
   Daarbij gooien met sneeuw of stenen en een spiegeltje van een M.E.bus slopen is bullshit.
   Grote aantallen “bommetjes” met vette dikke olieverf tegen alles wat glas is (voorruiten, helmschrermpjes) geeft iets lastigs waar ze niet doorheen kunnen kijken.

  • Janet de Jong

   De gewonde man, Arie. Zie de kapitein. Enne Martijn…. Ga zoeken op internet!

  • Delo

   Beste Wouter,

   In het verleden heb ik menig recht zaak van Micha bezocht waarbij hij regelmatig schitterde door afwezigheid. Laat het belangrijke werk de getuigenis van Joost van grote historische waarde niet domineren en onder sneeuwen door het grote ego van Micha en zijn behoefte aan erkenning. Joost zijn verhaal als één van de weinige overlevende verdient het niet om misbruikt te worden voor de egotripperij van Micha. De aanval op Simon Parkes en Chalie Ward valt in dezelfde categorie.

   De timing van de wereldwijde aanval op Simon en Charlie is verdacht en bovendien schadelijk voor de insiders die operationeel betrokken zijn bij onze bevrijding. De echte helden zijn de slachtoffers de overlevende Trust the plan, trust in God. Bedankt voor al jullie werk en ga vooral door!

  • Rinske Balsma

   Martin Vrijland meent op zijn blog , dat hij bewiijs heeft, door het rode lampje van de reporter, dat een en ander in scene is gezet.

   Dat deel mogelijk, maar een ingeslagen kop, moffel je niet weg.
   Sloeg men nu met ijzeren staven, zoals aangekondigd? Deze dingen waren ook langer, vanaf te paard. Vreselijk, hoogte geeft ruimte voor meer slagkracht. Leeftijd ook maling.
   Ouderen en invaliden kunnen beter niet op die mani r meedoen.
   Rutte omt al wekewn met de taxie, het Binnenhof staat vol militairen, dus hoe komt men dan aan het fietstochtje? Oude belden??

  • Chero

   Ja Wouter je kunt nu wel zeggen dat de mensen met 30 man ergens moeten gaan staan of bijv. Rutte van zijn fiets aftrekken maar waar blijf je zelf??? Makkelijk praten achter een scherm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.