https://youtu.be/COSVPaTYO5Q


WDW
WDW

  14 replies to "WDW JOURNAAL LIVE"

  • Joost

   Ze hebben alleen nog CDA en groen links misschien CU en d66 deze halen samen nooit meer de meerderheld.

  • Joost

   zondag Amsterdam !!! wak of freedom !

  • Johannes gerrits

   Van dissel is een broer van willem alexander

  • Heldere

   Goede aflevering heren! Hartelijk dank!

  • Bartje

   ik zou het graag geloven zou fantastisch zijn maar ja het zijn moordenaars en criminelen

  • JacquelineUbert

   Zojuist een vriend geappt om ervoor te zorgen dat hij zijn gehandicapte zoon niet laat pakken.

  • JacquelineUbert

   Hans, kijk eens een keer naar Jonathan Klerck en zijn uitleg van de bijbel.

  • ron

   ik denk dat Trump alles op zwart zet en dan gaat hij alles naar buiten brengen over de hele wereld. Dat denk ik.

  • Roland

   Het is nu tijd om het Vuilnis op te ruimen!!!

  • john toet

   kijk naar ; SIMON PARKS, CHARLEY WARD, EN ROBERT DAVID STEELE. echt de moeite waard, speciaal wat mr. steele zegt over dat er geinfiltreerd is in engeland en de usa, door mosad, de zionisten, die door duivel aanbidding mensen aan zich binden, om verkeerde dingen te doen.

  • john toet

   WERELDWIJDE KINDER HANDEL: WERELD COMMODITY NUMMER EEN (1).

  • hannah wolff

   Ik vind het niet leuk om nu zomaar de zionisten de schuld te geven van alles. John Toet. Mijn grootouders waren zionisten ene zijn vergast. sorry maar dit doet pijn. Er zitten tussen alle mensen kaf tussen het koren dat geef ik grif toe. maar om alles over een kam te scheren?? Dit vind ik ver gaan. Ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt maar voor mij is als je een mens red red je de hele wereld. En zo ben ik opgevoed door een kind van de zionisten. sorry John Toet niet zomaar iets zeggen.

  • hilbert

   dank voor jullie eerlijkheid

Leave a Reply

Your email address will not be published.