WAAR STAAT DE WERELD EN
VANUIT WELK PERSPECTIEF?

 

HET LEVENSREDDENDE MAGAZINE;
EYE OPENER HIER TE LEZEN:

LEES EYEOPENER

 

 


WDW
WDW

  24 replies to "WDW LIVE 10.30 13 JANUARI"

  • Patrick

   Goedemorgen,

   Wat wordt er verteld? Ik heb namelijk geen Facebook!!!

   • Frans

    Ik ook niet, en ik kom er ook niet meer.

  • Herry

   Gewoon deze live uitzending opnemen en later op deze SITE plaatsen ?

   Teveel ruis op Facebook.

  • justicefortrump

   goed bezig mannen!!
   ook al kennen we niet meer op twitter we zien alles !!

  • heldere

   Ik heb en wil geen Facebook – kunnen jullie ALSTJEBLIEFT een ander platform kiezen?

  • Ben

   Ongetwijfeld zijn er goede redenen om via FecesBook uit te zenden, maar dat kan alleen bekeken worden, door mensen, die (nog) een account hebben.
   Helaas, voor mij, kan ik het dan niet zien.
   Succes met jullie enorme goede strijd. Zet em op!

  • leo

   Jammer dat jullie voor het corrupte facebook kiezen. Ik doe daar iiett aan mee. Misschien kan het niet anders. Hopelijk is de uitzending later via de website te zien. Dank aan de Drie Musketiers, succes .

  • marianne chrysanthou

   Helemaal eens met boven-staande replies…Facebook is definitief ‘n slechte keuze.!!! Zuckerberg en consorten behoren tot de Cabal.!! wat van Telegram of Rumble????

  • Henk

   No FB please. Hel van alle platformen

  • Helm

   Bitchute ofzo?

   OF een MP4-tje dat gewoon geDOWNLOAD kan worden.
   Ik wil graag weten wat er is besproken vandaag!

  • Lex Fauser

   Helemaal mee eens met al deze bovenstaande reacties!
   Hans, Micha en Wouter: kunnen jullie aub alles alleen via jullie eigen website of andere niet corrupte streams platforms uitzenden? Bvd en heel veel succes met al jullie goede werk! Ga zo door, ik blijf jullie volgen!

  • Helm

   BRIGHTEON IS ER OOK NOG

  • Marina

   Hoi ik heb ook geen fb meer en op deze pagina kan ik alleen maar klein beeld bekijken want er zit een andere video voor helaas.. Maar geeft niet beter iets dan niets..

  • Marjanne Hekman

   Kunnen we de uitzending van van morgen nog ergens terug kijken. Zit niet op Facebook, en zou deze graag terug kunnen kijken

  • Liesbeth Willems

   Ik heb niets kunnen zien van de afgelopen ochtend. Nergens te vinden.

  • Witkopje

   Het gaat toch om nieuws. Micha en Wouter zitten ervoor spek en bonen bij. En we kijken juist voor hun commentaar. Laat Wim en Jaap maar elders optreden ,I. De kerk bv.

  • heldere

   Ik heb het achteraf kunnen kijken. Beetje teleurgesteld – ik kijk niet om een bijbelles te krijgen, en Micha en Wouter krijgen er geen woord tussen. Niet echt een journaal dus! Ik had te doen met Micha en Wouter. Wat mij betreft: houd de bijbeldiscussies voor een ander programma, en laat de journalistiek over aan Micha, met bijdrage van Wouter! Na vertrek Jaap was het al een stuk beter, maar Wim, met alle respect, bracht ook nul nieuws of nieuw perspectief. Verder sta ik 100% achter Wouter: aan negativisme hebben we helemaal niets, blijf positief! Dank heren.

  • Maureen

   Ik heb helaas geen Facebook!
   Het gaat anders wel met de link in de nieuwsbrief, maar die heb ik vandaag niet gekregen, jammer…..

  • Peter

   Wie ben ik, maar 500.000 arrests in een week, weet je hoeveel speciale eenheden daarvoor nodig zijn, flauwekul

  • Peter

   Nog iets, als de Wim de volgende keer met Charlie Ward praat, laat hem dan ook even vragen naar zijn Boiler Room praktijken en Timeshare fraude in Zuid Spanje

  • john toet

   kan en wil niet op facebook.

  • john toet

   en over SIMON PARKS, hoe zit het met zijn ALIEN verleden. SEX ALS TIENER MET ALIENS. gedocumenteerd in tv.interview.

   • WDW

    knettergek wat mij betreft, mvg Hans

  • Robert

   Ben het met Hans eens want zo staat het ook in de bijbel en Wim wijkt daar vanaf,al zal hij misschien wel gelijk hebben wat betreft trump dat hij uiteindelijk die gesara uitwerkt maar dan zou ik toch allert blijven want vertaal je dat weer naar openbaringen dan zal hij uiteindelijk de antichrist zijn.
   Die zal door de mensen als redder worden gezien maar uiteindelijk blijkt het tegendeel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.