https://youtu.be/cRi5XoU8d08


WDW
WDW

  6 replies to "WERKEN IN DE ZORG 3.0"

  • Manon

   Mondkapjes zijn al beangstigend voor de normaal gezonde mens. Ik weiger hem te dragen en de prijs is dus me afzonderen van het samenleven

   • heldere

    precies, zo vergaat het mij ook. Ik vermijd winkels, werk etc… Soms moet ik ergens binnen – gelukkig steeds zonder mondkap gelukt, maar niet altijd zonder commentaar. Toch volhouden hoor!!!

  • Manon

   Ik ben al bijna tien jaar geleden het konijnenhol ingegaan. Toen ik aankwam bij de informatie over de pedosatanistische kindermishandeling en rituelen heb ik het twee jaar opzij gezet want ik kon het niet aan. Dus ik begrijp de mensen die het niet aankunnen. Mensen hebben tijd nodig om alleen het idee ervan te verwerken voor ze verder kunnen.

  • Nonna Hakani

   helaas, zijn russen ook bang. Ik kom zelf 22 jaar. gel. uit sSsR. Er is bijna verplicht nu

  • gewoon iemand

   Een positief voorbeeld:
   Schweiz: Pflegekräfte verweigern reihenweise Corona-Impfung — RT DE https://de.rt.com/europa/111371-schweiz-pflegekraefte-verweigern-reihenweise-impfung/

  • Tinus de Vries

   Ik ben werkzaam binnen een instelling voor verstandelijk gehandicapte mensen, van oorsprong een RK instelling.
   Wat mij erg verbaasd is te zien hoeveel collega’s braaf alles uitvoeren wat van bovenaf wordt opgelegd, het lijkt erop dat niemand meer kan nadenken en in de massa braaf meeloopt. Begeleiders die regels niet opvolgen worden niet door directe collega’s aangesproken maar melden dit bij leidinggevenden. Er heerst veel angst die onder elkaar flink wordt vergroot.

   Wat mij het meeste raakt is dat al deze zorg-mensen hun angsten overbrengen op de mensen waarvoor we zorgdragen, incluis dat het vaccineren de oplossing is. De toch al zeer kwetsbare doelgroep die niet voor hunzelf kunnen speken en op kunnen komen worden ongewild slachtoffer en proefkonijnen van de zg. vaccins. Hen hierop aanspreken en ‘bommetjes’ droppen in de hoop dat er ergens in hen iets wakker wordt is als parels voor de zwijnen gooien.

   En daar sta ik dan, voel me als een einselgänger, machteloos in een omgeving die christelijk zou moeten zijn en voor mensen zou moeten zorgen. Angst en onwetendheid door het volgen van de massa media verblind.
   Ik laat mij niet vaccineren en laat dat weten aan mijn omgeving en leg ook uit het waarom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.