ingezonden stuk:

Ze weten al precies wat er gaat gebeuren. Het draaiboek van de WHO volgen….

Weet u waarom Trump zich terugtrok uit de WHO?…Gesteund door Poetin aan zijn zijde?… verbaas me erover dat er zo weinig onderzoek gedaan wordt naar wat er écht in Nederland en de rest van de wereld aan de hand is.
De meeste mensen slikken de berichten van de NOS/NPO nog als zoete koek en denken dat Mark Rutte en Hugo de Jonge eerlijke mensen zijn.
In 2007 hebben 167 landen hun handtekening gezet onder een coronaplan van de WHO.
Een groot plan was nooit een geheim van gemaakt is. Een akelig plan.

In 2009 heeft Robert de Ruiter een boek uitgegeven: Corona, waarin precies beschreven wordt wat er nu gebeurd.
In 2018 heeft de WHO de onschuldige griep corona aan de A-lijst met zeer gevaarlijke besmettelijke ziektes zoals tyfus, polio enz. toegevoegd.

Bij een uitbraak van een ziekte op de A-lijst dient direct groot alarm geslagen te worden. Niemand begreep eerst waarom dit gedaan was.
Zoals ieder voorjaar kwam ook dit jaar de voorjaarsgriep die corona heet.

Het virus overleeft echter de 25 graden niet. 16 maart 2020 was het al niet meer actief. Dat was nog vóór de lock-down.
Tóch gingen we in lock-down. Er werden vreemde berichten gegeven en onbegrijpelijke maatregelen genomen en bijna niemand stelde vragen.
Want, waar kwamen vóór corona mondkapjes vandaan?

Waarom mochten die bedrijven niet meer leveren en kwam in het nieuws dat er geen mondkapjes waren? Veel van deze bedrijven waren de eerste die failliet gingen.
De ene rare regel volgde de andere op zonder gerust te stellen, zonder adviezen voor je gezondheid.

We hebben reeds een half jaar angst moeten slikken. Angst in combinatie met bedreiging.
Nóg een raar punt in de corona geschiedenis is dat er ineens héél veel geld uitgegeven kan worden. We moeten al jaren bezuinigen. Kosten voor levensonderhoud stijgen de pan uit terwijl salarissen al jaren niet verhoogd zijn. En zo, zónder overlegd te hebben met de 2e kamer geeft Rutte achter elkaar miljarden uit. Ons belastinggeld. Inmiddels méér dan 2.000.000 miljard. Niemand vraagt zich af hoe dit kan.

Een van de maatregelen is: we moeten een mondkapje dragen. Maar het mag geen gecertificeerd mondkapje zijn. Dat is raar. Want een niet gecertificeerd mondkapje heeft geen nut. En iedereen draagt het braaf.
De regering moet de situatie rekken want de regering heeft in 2007 voor het plan getekend en dat plan dient uitgewerkt te worden.

Maatregelen worden onduidelijker, het hele volk baalt maar iedereen gelooft nog dat corona actief is en dát moet zo blijven want de noodwet móet erdoor.
Met de noodwet zijn we ál onze vrijheden kwijt. Voor altijd. Er komen nooit verkiezingen meer. Want Nederland moet een dictatuur worden. Ieder land dat in 2007 getekend heeft moet een dictatuur worden.

Het einddoel van het grote plan is dat uiteindelijk de hele wereld geleid wordt door één dictator. Totale macht over mens én natuur. Waarom? Google dat maar.
Trump had het plan snel door. En verzet zich met hand en tand. Poetin had het plan snel door en vecht aan de zijde van Trump.

En toen was daar ineens de president van Wit-Rusland. Vers van de pers en voor de WHO klaar om met een aanbod van 92 Miljoen aan het dictatuur-lijstje toegevoegd te worden. Dat liep echter anders. Deze nieuwe president weigert aan het plan van de WHO mee te werken. Paniek! Bied het IMF een paar weken later het tienvoudige aan. Wat het IMF en de WHO nooit verwachten gebeurd. Deze nieuwe president toont geen angst en geeft een persconferentie waarin hij de misstanden van de WHO en het IMF open en bloot op tafel legt.
Vrije journalisten duiken erin en ontdekken dat alle landen die wél aan het plan meewerken en hun land en volk verloochenen dergelijke bedragen aangenomen hebben.
Nederland is één van die landen.
Dát is er aan de hand

Er is geen corona meer. Corona was een gewone griep zoals we jaren gehad hebben en waar we nooit eerder bang voor zijn geweest.

 


WDW
WDW

  11 replies to "Ze weten al precies wat er gaat gebeuren."

  • Bart

   En zo is het precies.
   Het is 1 groot bedrog.
   Opgetuigd om ons de NWO plannen (Agenda 21 en 2030) in te moffelen.

  • Henk

   En jullie geloven dit Fake news.

   • WDW

    daar heeft niemand geloof voor nodig, het zijn namelijk de feiten, voor iedereen ter inzage.

    • Thom

     Mag ik weten waar je dit kunt lezen? De bron etc.? Ben er wel nieuwsgierig naar 🙂

   • ronald

    Als je dom en naiief bent geloof je rutte en de jong met zijn pipo de clown schoenen, verdiep je je in de materie dan kom je er zelf achter dat alles vooraf gepland is en volgens draaiboek verloopt, ga eens kijken in je eigen stad naar de Covid19 test straat , ik heb het vandaag gedaan , in 3 uur 4 testen !! doodstil is het er ! Waar komen dan al die getestte positieve covid19 patienten vandaan ? juist ja , bedrog !! Nogmaals ga naar de covid19 test straat in je eigen stad en zie dat het er uitgestorven is, het zoveelste bewijs dat het niet pluis is !

   • Agaath

    Waar jij in geloofd is fakenews, je gaat het zien en beleven.

  • P. Reuvers

   Ik zou graag de beschikking willen hebben over het in 2007 opgestelde coronaplan van de WHO. Waar kan ik die ergens vinden? Ik kan deze niet vinden.

   Alvast bedankt

  • Peter de Vries

   2.000.000 miljard uitgegeven, ik heb daar toch wat vragen over.

   1) Hoe komt Nederland aan al dat geld? U zegt van ons belastinggeld, maar in 2016 was dat ongeveer 253,5 miljard.
   2) Waar aan is dit geld uitgegeven?
   3) 2.000.000 miljard, 2.000 biljoen, dat is ongeveer 24x het BBP van de hele wereld (gebaseerd op 2018), dus alle geproduceerde goederen en diensten van de hele wereld, 24 jaar lang.

   Ook over de activiteit van het virus sinds 16 maart 2020 heb ik een vraag, hoe verklaart u de 6226 doden en de piek in het aantal sterfgevallen in week 11 t/m 18 van 2020?

  • Agaath

   De 6262 doden in die periode zijn de jaarlijkse griepdoden, influenza dus, vaak ouderen , waaronder mijn man , met onderliggende ziektes, longontsteking b.v. als daar de griep bovenop komt dan gaan onze oudjes het , vaak ook nog een slechte weerstand, het niet redden. Deze griep doden kregen nu het naambordje arona, zo ook bij mijn man.Het klopt ook, want we hadden maar 400 griepdoden, dat is nooit eerder zo laag geweest, daar komt dus dat getal vandaan.
   Ik ga carona niet ontkennen, er zijn in Nederland 70 mensen overleden aan alleen carona en onder de 70 jaar. Dat is natuurlijk heel erg maar op een bevolking van 17miljoen mensen is dat eigenlijk niets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.